Current Blogger
Infotext
Op weg naar de 1ste AG Insurance Memorial Van Damme

Enkele weken geleden kondigde AG Insurance via een persconferentie aan dat het sponsor werd van de Memorial Van Damme. Nauwelijks een half uur later kwamen de eerste sms’jes van vrienden binnen: “Seg, gij kunt toch wel aan (gratis) tickets geraken hè.” Euh, geen idee. En eigenlijk, mogen wij als personeelslid gratis gaan kijken?


Al snel kwam het verlossende antwoord: ja, personeelsleden kunnen de Memorial van op de eerste rij beleven. Al moeten we ons ticket wel verdienen via de AG Insurance Memorial Challenge.


To do 1: stel een team van 4 personen samen.

Da’s een makkelijke. Effe rondmailen naar mogelijke kandidaten. Al had ik er niet bij stilgestaan dat ik mijn mail op 1 april heb verstuurd en dat sommigen dachten dat het een aprilgrap was. Haha. Maar bon, na 2 à 3 dagen was ons dreamteam compleet.


To do 2: bedenk een naam voor je team.

Ai, die is al wat moeilijker. Iets met ‘mix’ erin? We komen tenslotte allemaal uit andere departementen … The mixed ones. A special blend of AG Insurance. Limited edition. Hmm, we zijn niet overtuigd. Tot me een vraag van onze Steph te binnen schoot: of 3 vrouwen wel zo’n loebas in hun team willen. Hey, die loebas, daar zit wel iets in. En zo geschiedde: de loebassen waren geboren.


To do 3: zoek een leuke, sportieve uitdaging.

De moeilijkste van allemaal!! We zijn alle 4 sportief, maar allemaal in een andere branche. En amper 8 weken wedstrijd biedt ook niet zóveel mogelijkheden om een echte, nieuwe challenge te realiseren. En gaan we eerder voor het écht sportieve? Of meer voor de fun en de creativiteit? Atletiek? Nogal voor de hand liggend. Gewichtheffen (zie foto). Hm, toch maar niet. Triatlon? Te veel andere teams in dezelfde visvijver. Na veel wikken en wegen kwamen we uiteindelijk toch tot een akkoord: KLIMMEN. En dat betekent voor sommigen onder ons dat er heel wat (hoogte)angsten overwonnen moeten worden. 

Ziezo, we kunnen er nu echt aan beginnen. En de uitdaging is niet min: sportief én creatief zijn, scoren bij de fotowedstrijd, fans verzamelen, blog bijhouden (niet dit blog), filmpje maken … Maar we doen dit niet voor niets: misschien mogen we wel een medaille rond de hals van Usain Bolt hangen. Of kunnen we een hele dag op stap met Hans Van Alphen (o ja!!!).


De loebassen zijn klaar voor hun 1ste AG Insurance Memorial Van Damme!
de loebassen.jpgvideomarkup

Youtube est désactivé.

Veuillez autoriser la lecture des vidéos pour la consulter.

Autoriser
Vous pouvez consulter cette vidéo ici: https://www.youtube.com/embed/