Current Blogger
Infotext
Nieuwe HR Recruitment brochure: ster voor een uur
Ons HR-departement is regelmatig aanwezig op jobbeurzen. Op deze manier wil men bijna-afgestudeerden warm maken voor een job in de verzekeringswereld, en meer bepaald bij AG Insurance.
 
Je kan dan een brochure maken met allemaal fantastische citaten en perfect ogende modellen. Of je kan aan je eigen personeelsleden vragen om hieraan mee te werken. Ons HR-departement kiest de laatste tijd resoluut voor deze laatste manier van werken. Zeg nu zelf, personeelsleden die willen getuigen over hun carrière bij AG Insurance, da's toch een veel sterker signaal naar mogelijk geïnteresseerde jobzoekers. Oké, we zijn wat minder perfect en misschien moet er wat meer gefotoshopt worden ... alhoewel ;-)
 
En zo kreeg ik een tijdje geleden de vraag of ik het zag zitten om mee te werken aan de nieuwe HR Recruitment brochure.
Och ja, waarom ook niet? Ik was vooral nieuwsgierig naar hoe zo'n fotoshoot in z'n werk gaat.
 
Vorige week was het dan zover. Een stevige regenbui zorgde er al voor dat ik redelijk doorweekt toekwam. Een goed begin ... Een uur lang flitste het langs alle kanten: eens zo poseren, of eens wat meer zo, of toch maar zoals het eerst was. Rechtstaand, zittend, leunend. Het is allemaal zo simpel niet ...
 
Het was zeer leuk om dit allemaal eens mee te maken. Maar AG Insurance moet geen schrik hebben ... Een carrière-switch naar fulltime fotomodel zie ik niet meteen zitten ;-)
 
De uiteindelijke brochure verschijnt pas binnen enkele weken. Ik laat jullie alvast oordelen over het resultaat.
 
fotoshoot1.jpg

fotoshoot2.jpg
 
fotoshoot3.jpg