Current Blogger
Infotext
Kerst bij HR
Begin november koos ik voor een interne carrière-switch en ruilde ik mijn job bij Employee Benefits in voor een nieuwe uitdaging bij HR. De voorbije weken kon ik tijdens allerhande meetings al uitgebreid kennismaken met mijn nieuwe collega's. Maar wat is er leuker dan je collega's eens buiten de werkuren te leren kennen? Ik ging dus met veel plezier in op de uitnodiging om met z'n allen naar de kerstmarkt in Brussel te trekken.

 

Enige voorwaarde om mee te mogen: uitgedost zijn in kersttenue en briefjes van 5 of 10 euro meenemen! De eerste voorwaarde leverde alvast dit leuke kiekje op.

Maar wat dan met voorwaarde 2? Eenmaal ter plaatse werd me al snel duidelijk dat kerst bij HR gelijk staat aan 'een tocht langsheen de jeneverkraampjes'. En de drankenpot werd gevuld met onze briefjes van 10 euro. Als dat maar goed afloopt ...

 

Tot vorige week wist ik niet dat er zoveel soorten jenever bestonden: kokos, kaneel, cactus, kers, banaan, .... Of we alles uitgeprobeerd hebben???? Nee, dat niet, maar de (kleine) porties vloeiden toch vlotjes binnen. Gelukkig stonden er ook genoeg eetkraampjes om de innerlijke mens op tijd en stond te versterken: een hamburger, een pannenkoek, ... Af en toe moet een mens zich eens laten gaan hè.

Pas toen de drankenpot leeg was, trokken we huiswaarts.

Ik vond het in elk geval een zeer geslaagde kennismaking met mijn collega's!!!!!