Current Blogger
Infotext
Never say never
Toegegeven … het stereotiepe imago van een verzekeringsmaatschappij leek “not my cup of tea” en dus leek het voor mij al lang een uitgemaakte zaak dat ik er nooit, maar dan ook nooit, over zou denken er te solliciteren.
 
Na een vijftal jaren als zelfstandig vertaalster-tolk te hebben gewerkt, koos ik voor een nieuwe wending richting “rekrutering & selectie” in de consultancy-wereld. En een aantal hectische jaren later kwam dan dat prospectiebezoek bij AG Insurance … ik maakte er kennis met de teamleader “rekrutering & selectie” en moest tot mijn eigen verbazing toch wel toegeven dat de sfeer die ik tijdens dat bezoek had opgesnoven, mijn interesse in AG Insurance had aangewakkerd.
Meer zelfs … toen mijn oog twee maanden later op een vacature in het rekruteringsteam viel, heb ik geen moment geaarzeld. En kijk … zo gaat dat dan met items op je “DON’T”-lijstje :-)
 
Ons dynamische team, de interactie met heel uiteenlopende departementen binnen het bedrijf, de aangename sfeer, het zijn stuk voor stuk aspecten die me, naast de jobinhoud, elke dag opnieuw motiveren. En sinds anderhalve maand kan ik mijn tanden zetten in een nieuwe uitdaging als coördinator van het team terwijl Isabelle, onze teamleader, zich toelegt op haar nieuwe uitdaging als mama.
 
Trouwens, over ons team gesproken … we zijn onlangs lekker sportief gaan doen … meer daarover in mijn volgende blog post, tot binnenkort!