Current Blogger
Infotext
Omgaan met stress
​Hoi, hier zijn we terug… niet dat ik in winterslaap was want de voorbije weken heb ik echt wel niet stilgezeten J. Zowel op het werk als op de fiets zijn er verschillende werk –en trainingsuurtjes afgewerkt .
 
Zo nemen we om de 6 maanden binnen ons departement de tijd om eens te praten over specifieke onderwerpen, een teambuilding af te werken, een workshop te organiseren of een opleiding te volgen. De afgelopen opleiding kaderde in "keep your balance", met de bedoeling stress beter onder controle te houden. In onderstaande foto zie je dat iedereen zich enthousiast probeerde in te leven in een complexe situatie, met de bedoeling daar via tips en tricks in de toekomst beter mee om te gaan.
 
blogs.jpg
Omgaan met stress kan ik ook wel gebruiken in het dagelijkse leven, meer bepaald op de fiets J. Volgende zaterdag start het nieuwe wielerseizoen voor mij met de "Omloop het Nieuwsblad" en dan bezorgt me telkens opnieuw de nodige gezonde nervositeit en spanning. De eerste koers van het nieuwe seizoen, na enkele maanden zonder competitie, is steeds een waardemeter van je conditie. Ondertussen heb ik een winter in optimale omstandigheden stevig kunnen trainen, heb ik een stage afgewerkt met de ploeg in Calpe en een inspanningstest afgelegd… deze tonen aan dat ik er klaar voor ben. Ik voel me goed en gezond, de conditie is aanwezig dus nu komt het erop aan de theorie om te zetten in de praktijk en vol vertrouwen uit te kijken naar 1 maart en de volgende weken…dus "to keep my balance" J.