Current Blogger
Infotext
Gaat de HR Excellence Award onze richting uit?

​Een vreugdesprongetje bij het begin van de zomer: AG Employee Benefits was genomineerd voor de HR Excellence Award 2013. Een nominatie is altijd leuk natuurlijk, maar deze vinden we toch wel bijzonder. Reden? De nominatie is het resultaat van een rondvraag bij meer dan 1.000 CEO's en HR-Managers. Het feit dat we spontaan vermeld worden voor de categorie Best Compensation, Benefits & Tax Company, is een mooie beloning voor onze Customer Intimacy-strategie die we dagelijks proberen toe te passen.

Onze vreugde werd nog groter toen we ook de andere categorieën eens bekeken: er was geen enkele andere verzekeraar genomineerd. Nou, zeg nu zelf, dat maakte deze nominatie alweer een tikkeltje meer bijzonder!

Maar na het vreugdedansje kwam al snel de realiteit terug. We willen deze nominatie natuurlijk ook verzilveren met de award zelf. En dat betekent: er moest gewerkt worden!!!!

Half september moesten we een uitgebreid dossier indienen dat door een vakjury bestudeerd wordt en goed is voor 70 % van de punten. We wisten dus direct hoe we de (rustige) zomerweken konden invullen ;-)))

De vragen waren niet min en vroegen om een nauwe samenwerking met andere departementen, voornamelijk Sales. Een belangrijk onderdeel van het dossier bestond uit de getuigenis van een klant. Ook dat vereiste de nodige coördinatie.

Maar alles werd tijdig doorgestuurd. Oef, stap 1 was afgerond.

Maar er viel nog 30 % punten te verdienen d.m.v. stemming van de HR-gemeenschap. Veel tijd om op onze lauweren te rusten, was er niet. Er moest een communicatiecampagne opgezet worden om zoveel mogelijk mensen warm te maken om voor ons te stemmen. Intern, extern, ... iedereen kreeg de opdracht om het nieuws van onze nominatie te verspreiden: via interne en externe tijdschriften, via ons intranet, website, via 'autosignature' in mails, ...

Het wordt nog even spannend afwachten tot 14 november. Dan weten we of de award ook effectief onze richting uitkomt. 

Meer info: www.hrexcellenceawards.be