Current Blogger
Infotext
Dit is de allereerste keer

De allereerste zin van mijn allereerste blog ooit. Het klinkt misschien raar uit de mond van een communicatieverantwoordelijke.  Maar als ik jullie vertel dat ik al 14 jaar aan de slag ben bij AG Insurance, dan weten jullie ongeveer hoe oud ik ben. En dan weten jullie meteen dat ik gestudeerd heb in een tijdperk waarin studenten geen gsm en geen internet op kot hadden. Ook de social media moesten nog uitgevonden worden! Je kan het je vandaag amper voorstellen.

Gisteren functioneerde onze internetaansluiting niet thuis en plots waren we hopeloos verloren. Hoe breng je de avond door zonder te surfen? Zonder mails te lezen? Help!!!!!

De komende weken en maanden gaat er dus een nieuwe blogwereld voor me open. Misschien met vallen en opstaan. Al doende leert men, niet waar?

Dat maakt een communicatiejob ook zo boeiend: deze wereld is constant in beweging, elke technologische vernieuwing vergt een aanpassing. Een nieuwsbericht wordt steeds sneller de wereld ingestuurd en als maatschappij moet je snel kunnen beslissen of en hoe je zal reageren. Ik kan ’s morgens, wanneer ik toekom op kantoor, wel plannen hoe ik mijn dag zal invullen. Maar één onverwachte gebeurtenis kan alles veranderen.

Kortom, materie genoeg om jullie mee te nemen in mijn boeiende werk- en leefwereld. Tot binnenkort!