Current Blogger
Infotext
Een nieuw seizoen, een nieuwe professionele uitdaging
Jullie herinneren je waarschijnlijk nog wel dat ik jullie in één van mijn eerste blogs enthousiast vertelde over mijn nieuwe uitdaging als coördinator van het rekruterings- en selectieteam.
Inmiddels kan ik alleen maar heel tevreden terugblikken op deze enorm leerrijke periode, waarin ik de kans kreeg om het rekruterings- & selectiegebeuren vanuit een meer coachende en coördinerende invalshoek te benaderen en op die manier andere competenties verder te ontwikkelen. En ja, “time flies when you are having fun …”, zoveel is zeker J 
"En, wat nu?", zullen sommigen onder jullie zich afvragen. Wel, die vraag heb ik me na dat half jaar inderdaad ook gesteld. Begin september had ik immers niet meteen een nieuw perspectief en het zag er naar uit dat terugkeren naar mijn “oude job” de enige optie op korte termijn was.
Als bij toeval kwam er net op dat moment een nieuwe opportuniteit aanwaaien vanuit het “Learning & Development” team. Zij konden wel wat extra hulp gebruiken voor een aantal maanden en mij leek het interessant om meer te weten te komen over de mogelijkheden om onze medewerkers op te leiden en te coachen doorheen hun loopbaan. Als recruiter sta je nu eenmaal het vaakst aan de start van iemands loopbaan binnen het bedrijf en heb je eigenlijk weinig zicht op hoe die medewerker zich nadien verder ontwikkelt.  

Dus, zo gezegd, zo gedaan! Binnen het team volg ik een reeks standaardopleidingen op, ben ik verantwoordelijk voor de samenstelling van opleidingstrajecten “op maat” voor de departementen “Bank Channel” en “Employee Benefits” en coördineer ik de cross-business projecten "Well@Work" en "Flexiwork".
Na ruim anderhalve maand kan ik jullie al met zekerheid zeggen dat ook deze HR-pijler mij erg bevalt. En wat meer is, in mijn volgende blog neem ik jullie graag mee "on the streets", één van onze recentste Learning & Development realisaties!
videomarkup

Youtube is niet geactiveerd.

Sta het afspelen van video toe om te bekijken.

Toestemming geven
U kan de video hier bekijken: https://www.youtube.com/embed/