Current Blogger
Infotext
Het leven van een recruiter op een thuiswerkdag

7u30 - Een uur later dan gewoonlijk gaat de wekker, niet slecht :)

8u15 - Ik start mijn werkdag vandaag zonder een hectische busrit naar Brussel; echter ook zonder het gebruikelijke babbeltje aan de bushalte, maar één maal per week neem ik dat er graag bij.

11u45 - Tijd voor onze floor meeting. Mijn collega's die vandaag op kantoor in Brussel werken, leiden de meeting en de "thuiswerkers" bellen in. Zo slagen we er toch in om info te delen over lopende projecten en vooruitgang te boeken.

13u - Na een korte lunchpauze terug aan het werk. Op het programma staan nog een reeks telefonische screenings met sollicitanten, het schrijven van een aantal verslagen en de nodige voorbereidingen treffen voor de project meetings die de komende weken nog zullen plaatsvinden op kantoor.

16u45 - Stilaan afronden ... en nog tijd genoeg voor sport en ontspanning!

Je ziet het, zo'n thuiswerkdag vergt wel wat organisatie en discipline, maar biedt je ook het voordeel van ongestoord te kunnen werken aan taken die extra concentratie vergen. Contacten met collega's zijn er nog steeds, al is het dan eerder via conference call, telefoon, chat of mail. De dagen op kantoor kan ik op deze manier efficiënter besteden aan sollicitatiegesprekken en langere team & project meetings. En, last but not least, eventueel fileleed is uit den boze :)