Current Blogger
Infotext
Vier en een half jaar staan er ondertussen op de teller…

En snel dat het gaat. Het lijkt toch nog niet zolang geleden, de dag dat ik meer dan een half uur te vroeg en bloed nerveus in de lobby van AG Insurance stond te wachten.
Tenzij ik naar onze nieuwe ICT Young professionals kijk, dan voel ik me echt al oud. ;) 
 
Eigenlijk ging het toch allemaal zeer snel als ik kijk waar ik nu sta. Vanaf de eerste dag bij AG word je begeleid door een coach en mentor. Na amper twee weken worden we op opleiding gestuurd bij ABIS in Leuven. Twee weken lang een intensieve opleiding en dit samen met alle andere nieuwkomers. Ik hou er nog altijd mijn lunchvrienden aan over.
 
Na deze twee weken is het echt zo ver: productief zijn! Volop programmeren gedurende een half jaar voor een nieuw levensverzekeringsproduct. Nadien mocht ik als analist aan de slag in een totaal ander team, een transversale afdeling waar alle persoonsgegevens van klanten en partners van AG Insurance worden beheerd. Bovendien is 95% Franstalig, nog nooit heb ik zo snel Frans geleerd. ;)
 
In dat team zit ik nu ondertussen bijna 4 jaar en sinds 2 jaar als architect. Klaar om de strijd aan te gaan met alle klanten die dubbel of meer dan dubbel bestaan in ons systeem.
Het ene project achter het andere komt binnen, wat normaal is op een transversale afdeling; veel projecten per jaar en nog het liefst een paar tegelijk. Dan pas voel je dat je werkt. ;)
 
dilbert.jpg