Current Blogger
Infotext
Shoppen op de Brand Market Day

​Zes jaar geleden, na het Fortis-debacle, keerde de verzekeringstak terug naar zijn roots en koos voor de naam AG Insurance. De afgelopen jaren onderging ons merk een ware metamorfose. Reden genoeg, zo vonden onze collega’s van Corporate Branding & Communication, om die metamorfose ook intern eens in de kijker te zetten.


En dus werden we onlangs verwacht bij Trade Mart, aan de voet van het Atomium. In de voormiddag werd ons een 3-uur durende workshop voorgeschoteld van Frederik Imbo. 3 uur, dacht ik vooraf, kan ik me zolang concentreren????? Maar tijdens ‘Waarom we 2 oren hebben en maar 1 mond’ heb ik me geen minuut verveeld. Imbo gaat als een wervelwind door zijn presentatie, daagt je uit, houdt je een spiegel voor, choqueert misschien zelfs een beetje. Kortom, boeiend van de eerste tot de laatste minuut.


Na de middagpauze konden we gaan ‘shoppen’ in de verschillende informatiestanden. We ontdekten er o.m. hoe onze gebouwen er in de toekomst zullen uitzien, hoe ons logo evolueerde tussen 1824 en vandaag, op welke sociale media we actief zijn, hoe onze persstrategie de voorbije jaren evolueerde, wat de nieuwste grafische richtlijnen zijn, welke criteria we hanteren voor sponsoring, …. Te veel om op te noemen.

Een dikke proficiat aan alle collega’s die hier tijd en energie hebben ingestoken. Het was een lange, maar zeer leerrijke dag!


Brand markt1.jpg

Brand markt2.jpg

Brandmarkt3.jpg