Current Blogger
Infotext
Congé? Terminé!
Ziezo, de batterijen zijn heropgeladen, we kunnen er weer tegenaan! Man, wat was ik blij dat het eindelijk 5 augustus was! Drie weken en een half verlof (we zijn zeker niet te beklagen bij AG Insurance) bleken toch net iets van het goede te veel.
 
Ondanks het feit dat ik enorm genoten heb van die vrije periode, hunkerde ik echt weer naar wat actie. De boog kan niet altijd gespannen staan, maar een boog die te lang ontspannen staat wordt na verloop van tijd slap en onbruikbaar. Bovendien geven mijn job en mijn werkgever toch dat tikkeltje extra zin aan mijn leven, het verschaft me een identiteit, een groepsgevoel, het idee erbij te horen.
 
Dat laatste is trouwens één van de kwaliteiten van AG Insurance: het creëren van betrokkenheid bij hun mensen. Een jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, een Sinterklaasfeest, regelmatig contact met de directie, het draagt er allemaal toe bij. Het meest in het oog springende initiatief in dit verband was de actie rond de Olympische Spelen in Londen vorig jaar. Verschillende teams van collega's deden toen met een lovenswaardige sportprestatie een gooi naar een uniek tweedaagse verblijf op de Spelen. Dit heeft allemaal tot gevolg dat ik, net als vele andere collega's, fier ben om de grootste verzekeringsmaatschappij van het land te mogen vertegenwoordigen. Telkens als onze naam of ons logo verschijnt in de pers, op sporttenues of in het straatbeeld voel ik een zekere trots. Zelfs mijn dochtertje van 15 maanden begint al enthousiast te wijzen als ze die sierlijke blauwe letters met groene "streep" ontwaart.
 
Trouwens, dat goede gevoel dat we allen hebben bij AG Insurance helpt niet enkel onszelf verder. Meer dan 170 collega's hebben zich intussen reeds ingeschreven voor onzé Solidarity Day op 21 september, een dag waarop we een handje gaan toesteken in een instelling die kinderen opvangt. Mooi, toch?