Current Blogger
Infotext
Winterslaap
 
Na het wielerseizoen dat eind september/begin oktober eindigt, verwachten veel mensen dat ik in een lange winterslaap ga. Niets is minder waar…
 
Een viertal weken zonder fiets is wel gebruikelijk en zo kwam er ook tijd vrij voor een fietsloze vakantie in Turkije met mijn vriend Bart. Maar ook dan kunnen we het sporten niet laten en zijn het zwembad, de loopschoenen of zelfs een tennisracket nooit veraf. Ook op het werk heb ik nu wel even meer tijd voor iets anders, bijvoorbeeld voor een opleiding juridisch Frans. Een volledige week een intensieve taalcursus Frans volgen, ook daarvoor krijg je bij AG Insurance de kans!
 
Op een maandagmorgen in oktober ben ik met een bang hartje gestart, verlegen en teruggetrokken. Mijn lerares had de muur vol gekleefd met enkele belangrijke juridische termen en het zag er allemaal indrukwekkend en overweldigend uit.
 
Maar naarmate de uren en dagen voorbij streken, groeide mijn vertrouwen en kennis in de Franse taal. Spreek ik nu vloeiend Frans? Nee, dat niet maar ik heb héél wat bijgeleerd en ben AG Insurance dankbaar dat ik deze opleiding kon volgen.

 

sofie.jpg

En wat nu? De vier fietsloze weken zijn inmiddels voorbij en ik zit al in volle voorbereiding naar het nieuwe seizoen. Dat betekent terug al aardig wat fietsen op het menu maar er is in deze voorbereidingsfase ook nog ruimte voor een loop- of zwemtraining. Kwestie van niet meteen vast te roesten op die fiets en ook eens wat andere spieren aan te spreken dan enkel de “fietsspieren” J. Het is dus opnieuw gezellig druk maar zo heb ik het graag