Terugblik op het Actuary Event 2018

Op maandag 19 november organiseerde AG zijn jaarlijkse event voor stagiairs actuariaat. Zo'n 50 studenten vonden de weg naar onze gebouwen in Brussel, op zoek naar een interessante stageplaats.

Ze werden verwelkomd door CEO Hans De Cuyper en CRO Heidi Delobelle.

De CEO legde in zijn openingsspeech uit waarom een stage bij AG Insurance een goed idee is:

“AG heeft een heel sterke technische expertise en biedt heel wat mogelijkheden op vlak van continuous learning en interne mobiliteit. We zetten volop in op innovatieve oplossingen. AG is met voorsprong de nummer 1 in Leven en de nummer 2 in Niet Leven"

 

Ook Heidi Delobelle ging dieper in op de voordelen van een stage bij AG:

“Vandaag werken 140 actuarissen bij AG en dat aantal blijft groeien sinds Solvency II en IFRS 17. Via interne mobiliteit zijn er tal van mogelijkheden om je carrière uit te bouwen. Wil je People manager worden of eerder Senior Expert. Als actuaris kan je alle kanten uit. Zo kan je terecht bij de afdelingen Sales, Risk, Finance, om er maar enkele te noemen.

Neem je eigen carrière in handen. Laat ons weten wat je ambities zijn maak van de mogelijkheden gebruik om bij te leren en te groeien."

 

Vervolgens konden de studenten via een speeddating kennismaken met het uitgebreide stageaanbod binnen AG. Tijdens de aansluitende receptie was er heel wat gelegenheid om bij te praten met andere Young Professionals binnen het actuariaat. 

Enkele sfeerbeelden...

 

 Volgens Recruitment manager Aurelia Maggio is een stageplaats bij AG steeds een goede keuze:

“Als Top Employer bieden we top kansen aan actuarissen. Als grootste speler op de verzekeringsmarkt hebben we heel wat te bieden in alle takken. Een stage is bovendien de ideale springplank naar een vaste job."

 

Ook op zoek naar een interessante stage of job als actuaris? Bekijk hier alle mogelijkheden.