stageplaatsen voor it studenten

Ben je bachelor of master in IT en op zoek naar een interessante stageplaats? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Als IT student heb je waarschijnlijk al heel wat tijd gespendeerd aan academische research. Maar nu wordt het tijd om die theoretische kennis in te zetten in een business omgeving. Maakt een stage deel uit van je opleiding, dan kan je bij AG de veelzijdige wereld van IT ontdekken in de vorm van een traineeship of thesisproject.

IT binnen AG

Wist je dat de verzekeringssector de meest geïnformatiseerde sector is? Daar zijn wij binnen AG niet verbaasd over. We hebben bij AG dan ook een IT-departement van zo'n 600 medewerkers, waarvan ongeveer 450 binnen Information Systems en 150 binnen Infrastructure & Operations. 

Wat kan je verwachten

Je hebt de keuze uit heel wat onderwerpen, die constant worden bijgewerkt en aangevuld.

Waar je terecht komt? Dat hangt natuurlijk af van het gekozen onderwerp.

Zo bieden we stages aan in de volgende departementen:

  • Information Systems
  • Infrastructure & Operations
  • Digital Transformation Office
  • Data Management

De taken binnen je stage kunnen variëren van onderzoek tot ontwikkeling en/of analyse.

Procedure

Lijkt het je wel wat, stuur dan jouw cv en de praktische informatie (periode waarin je stage wil lopen, duur van de stage) naar Laura Antonacci. Zij bezorgt je het overzicht van de stageonderwerpen waaruit jij je top 3 kan selecteren.

Vervolgens nodigen we je uit in onze kantoren te Brussel voor een gesprek met de betreffende manager(s). Hier heb je alle gelegenheid om je vragen over de verschillende projecten te stellen.

Ons aanbod

Er staat je een leerrijke ervaring te wachten in een toffe sfeer.

We zorgen daarnaast voor de volledige terugbetaling van je woon-werkverkeer en je kunt dagelijks in ons bedrijfsrestaurant terecht voor een gratis maaltijd. Vanzelfsprekend ben je ook gedekt door een arbeidsongevallenverzekering.