Student Academy
​​​​​​​Onze stages en seminaries zijn van topniveau. Ongeloofwaardig als we dat zelf zeggen? Ok. Dan laten we enkele oud-studenten aan het woord die hier een seminarie volgden of enkele maanden als stagiair meedraaiden op de werkvloer ...
 
 ​​

Vimeo settings

Youtube settings


 
​​
 
AG Insurance: de perfecte start van je carrière

Je studie zit er bijna op, maar je bent nog geen professional. Daarvoor zet je best nog even een kleine tussenstap die je helpt om je schoolbankkennis om te zetten in werkvloerwijsheid. Zo vergroot je je kans om meteen een mooie job te vinden, en daarop een boeiende carrière uit te bouwen.

Maar eerst dus die tussenstap. Bij AG Insurance kan je die zetten op twee manieren: deelnemen aan een stage, of aan de seminaries. Allebei mag ook, natuurlijk.
 
 
Interessante stages
 
Je wil natuurlijk graag weten waarom onze stages zo interessant zijn. Simpel: we hebben ze ontworpen voor jou – niet voor onszelf. En dat merk je:
  • We luisteren naar je motivatie, en kiezen dan pas een stageplaats. Samen met jou.
  • We plannen je stage nauwkeurig: geen dode momenten of slechte ervaringen.
  • We begeleiden je écht: met een coach en een grondige evaluatie.

Bovendien zijn we de nummer één in verzekeringen in België. Geen betere plaats om de finesses van onze sector supersnel in de vingers te krijgen.

Meer weten over onze stages voor bachelors?

Meer weten over onze stages voor IT studenten?

Interesse?

Ga ervoor en stuur je cv naar via stage@aginsurance.be.

 

Boeiende seminaries

Heeft iedereen je al gewaarschuwd voor dat ‘levenslang leren’ dat op je wacht straks? Wij doen dat liever niet. Wij beginnen er gewoon meteen mee. Onze managers en experts geven een reeks van veertien straffe seminaries over topics die wij heel erg boeiend vinden. En jij vast ook, als er wat verzekeringsbloed door je aders stroomt.

Je kan de seminaries volgen als je docent contact met ons opneemt. Stuur hem of haar dus zeker naar deze website.
 
Check hier onze twaalf topseminaries:

 

Levensverzekeringen

De fiscaliteit van het hypothecair krediet

Hoe zit het met fiscale aftrekposten bij hypothecaire kredieten, levensverzekeringspremies, incentives van de overheid, herfinanciering, ...

De levensverzekering in verschillende situaties

Interactieve quiz over omstandigheden die de levensverzekering beïnvloeden zoals trouwen, kinderen krijgen, scheiden, onder toezicht staan, ... Zelfs euthanasie komt aan bod.

De levensverzekering en de successierechten

Een overlijden creëert vaak grote financiële vraagtekens: naar wie gaat de nalatenschap? En naar wie niet? Dit seminarie legt uit hoe een levensverzekering scheidsrechter kan spelen in dat schouwspel.

Inleiding tot de investeringsproducten

Spaarrekeningen brengen vandaag nauwelijks interest op. Beleggingen doen dat nog wel. Maar beleggingsverzekeringen zijn een ondergewaardeerde optie. Maak kennis met de ins and outs van tak 21 en tak 23.

Inleiding tot de tweede pijler

Pensioenen zijn onbetaalbaar, de levensstandaard zakt, zelf sparen is cruciaal, ... iedereen neuriet hetzelfde liedje. Maar hoe doe je dat dan, bijsparen voor je pensioen?

Schadeverzekeringen

Schaderegeling in de brandverzekering 

Na een brand is niets nog eenvoudig: hoe stel je de waarde van schade vast? Hoe maak je de rekening? En hoe zorg je er als verzekeraar voor dat je klant snel weer een dak boven zijn hoofd heeft?

Verzekeringen BOAR voor de kmo

De schaderisico’s van kleine bedrijven zijn anders dan die van gezinnen. Bedrijfswagens, voorraden, personeel, omzet, ... Daarom zijn ook de polissen verschillend. Dit seminarie zoomt in op kmo-verzekeringen.

BA Bestuurders van vennootschappen of vzw

Wie een rechtspersoon bestuurt, draagt een forse verantwoordelijkheid. In juridische termen: aansprakelijkheid. En die moet natuurlijk goed afgedekt worden.

Aansprakelijkheid van particulier of gezin

De familiale verzekering is de hoeksteen van onze sociale samenleving. Maar dat wil niet zeggen dat ze eenvoudig is… Wat moet er minimum gedekt zijn? Wie is verzekerd? Wat is verzekerd? En wat bij schade?

Employee benefits

Health Care

Gezondheid en verzekeringen in volle (r)evolutie – Niets complexer dan onze gezondheidszorg. Maar wie de spelers, de producten, de tendensen en de verzekeringen goed kent, navigeert zó door het oerwoud.

Employee Benefits

Veel werknemers pakken uit met een voordelenpakket bovenop het nettoloon. Wat zit daar dan precies in? En waarom is zo’n groepsverzekering echt wel een mooi voordeel?

Human Resources 

In 7 stappen naar de job van je dromen

Misschien wil je wel helemaal niet bij AG komen werken. Of misschien weet je helemaal niet waar je wel of niet naartoe wil? Gelukkig leren onze specialisten hoe je de juiste keuze maakt, via een slim zevenstappenplan.