Waarom kiezen voor AG?

 

Op 21 oktober nam AG deel aan Young Talent in Action XXL, een grote jobbeurs in Bozar in Brussel. 2.500 studenten namen eraan deel. Ze leerden AG er beter kennen, o.m. via een speeddating met de top van ons bedrijf.

Het was de 3de editie van Young Talent in Action XXL, een initiatief van het Verbond van Belgische Ondernemingen. Dit jaar waren we met AG hoofdpartner van het evenement.

Future of work

 

Ook onze CEO, Hans De Cuyper, was aanwezig. Hij ging op speeddate met een aantal studenten. “Het thema van deze editie is 'future of work'. Ook bij AG bereiden we volop de toekomst voor. We omarmen de nieuwste oplossingen vanuit technologie, wetenschap en digitalisering om ons aanbod te verbeteren én te verruimen. Zo ontwikkelen we nieuwe manieren om onze klanten te ondersteunen. En om samen te werken. Het is een geweldig moment om erbij te komen. Om die evolutie mee vorm te geven en jezelf verder te ontwikkelen. Ik hoop de vele studenten hier daarvan te overtuigen tijdens mijn gesprekken met hen."

Een job voor elk diploma

 

Dat je bij AG heel wat carrièremogelijkheden hebt, bevestigt ook HR-directeur Jan Heyvaert: “Dit jaar zijn al 275 nieuwe medewerkers bij ons gestart, en we hebben nog altijd zo'n 100 openstaande vacatures. We zoeken vooral dossier- en schadebeheerders, IT'ers, projectmanagers, actuarissen, businessanalisten, teamleaders, sales en marketeers. Ben je enthousiast én een durver? Dan ga je je bij ons thuis voelen", zegt hij.

 

“Je hoeft dus geen verzekeringen gestudeerd te hebben om bij ons aan de slag te kunnen", vult Heidi Delobelle aan. Zij is managing director van Employee Benefits / Health Care. “Voor welke functie je ook gaat, we begeleiden je en zorgen ervoor dat je een stevige basis hebt om daarna helemaal je ding te kunnen doen."

100 vacatures online

 

Aan onze jobstand gaven onze recruiters meer uitleg over de troeven van AG en de concrete mogelijkheden die studenten met hun diploma bij ons hebben.

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Ontdek hier onze troeven of check meteen onze vacatures.