Bedrijfscultuur

​​​​Ga je bij AG aan de slag, dan sporen we je aan om je job zélf in handen te nemen. Om elke dag opnieuw te tonen wat jij in je mars hebt. Samen met je collega’s durf je verder te kijken. Je bouwt mee aan de toekomst en zet de klant altijd op de eerste plaats.

Je vraagt niet ‘waarom?’, maar ‘waarom niet?’. Je doet het niet morgen, maar vandaag.

Zo zet je onze waarden, Care, Dare, Share & Deliver, elke dag om in de praktijk.​

 

​​
Klaar voor JOUW nieuwe uitdaging?

Bij AG geloven we inderdaad dat jij samen met je collega’s het verschil maakt voor onze klanten, onze partners, onze medewerkers en zelfs voor de maatschappij.

Gaat het om innovaties om onze klanten een nog betere ervaring te kunnen bieden, om nieuwe manieren om onze medewerkers nog beter te ondersteunen zodat ze het beste halen uit hun carrière en hun leven, of nog om onze volgende sportieve topprestatie… met jouw talent en samen met je fantastische collega’s kan je grenzen verleggen.

 


‘Why Not Today?’

Die spirit vind je ook helemaal terug in onze ‘employer brand’. Zeg maar: de manier waarop we bij AG communiceren met onze huidige en toekomstige medewerkers. Een employer brand die ook nog eens tot stand kwam dankzij onze medewerkers. 

Want stel: je werkt bij AG. En op een zonnige dinsdag krijg je een mailtje met de titel ‘We need your smile’. Wat doe je? Voor onze medewerkers was het een no-brainer.

 

De video illustreert helemaal hoe het is om bij AG te werken. Bij ons vind je inderdaad tonnen enthousiasme. En een flinke portie durf. Onze medewerkers tonen die elke dag. En van nieuwe collega’s verwachten we net hetzelfde.


Durf te springen

Helemaal verkocht? Vind dan meteen jouw droomjob tussen onze vacatures.