1 jaar in dienst? Feest!

Eén jaar aan de slag bij AG? Dat moet je vieren! En met wie kun je dat beter doen dan met zo'n 100 andere collega's, die er net hetzelfde over denken?

Op dinsdag 27 november verzamelden zo'n 100 medewerkers van AG Insurance in de buurt van het Atomium in Brussel voor een unieke teambuilding. Om te vieren dat ze ongeveer 1 jaar in dienst waren, brachten ze de middag door met enkele paralympische atleten.

Zij gaven onze collega's de kans om te proeven van enkele paralympische sporten, zoals rolstoelbasketball, atletiek, goalball (balsport voor mensen met een visuele handicap) of boccia (een soort petanque).

Léa Bayekula (atletiek): “Het was een fijne ervaring. Ik geef vaker zulke ontdekkingsworkshops aan kinderen, maar had het nog nooit gedaan voor volwassenen. Het is me enorm meegevallen. Een erg enthousiaste dame fluisterde me toe dat ze het fantastisch vond om zich eens in onze plaats te kunnen stellen. Ik vind het positief en belangrijk dat mensen zonder handicap onze sport ontdekken."

Klison Mapreni (goalball): “Een leuke middag! Ik vind het leuk om mijn sport in de verf te kunnen zetten; niet zoveel mensen in België kennen die. De medewerkers van AG stonden er helemaal voor open."

Francis Rombauts (boccia): “Ik heb me goed geamuseerd. Voor mij was het de eerste keer dat ik aan zo'n workshop deelnam, maar ik zal dat in de toekomst zeker nog doen."

En ook bij de medewerkers van AG waren er alleen maar positieve geluiden te horen.

Justine de Clercq: “Ik had de kans om met een hecht en gemotiveerd team deel te nemen aan deze teambuilding. Voor mij is dat waar AG voor staat: een organisatie die veel aandacht schenkt aan haar medewerkers."

Karen Michiels: “Het was een tof evenement, zeker voor herhaling vatbaar! De verschillende proeven gaven het iets extra."

Tom Von der dovenmuhle: “Ik vond het een heel aangename dag. Ik heb veel bijgeleerd op het vlak van paralympische sporten. Een aanrader om in de toekomst nog eens te doen!"