Overzicht interessegebieden
Insurance Operations
Jij zorgt er mee voor dat onze klanten dagelijks kunnen rekenen op de hulp en bescherming van AG Insurance. Je komt terecht in het offertebeheer, productiebeheer, schadebeheer of de onderschrijving van de verschillende soorten verzekeringsproducten.
 
Organisation Methods
Jouw oog voor detail komt zeker van pas bij het analyseren, definiëren en onderhouden van onze processen en toepassingen. De collega’s van de business en IT zien je graag komen, want je werkt nauw met hen samen.
 
Tax, Legal & Compliance
Je verleent juridisch advies aan de business binnen jouw expertise (arbeidsrecht, fiscaliteit, burgerlijke aansprakelijkheid, …). Daarnaast informeer en adviseer je over nieuwe wettelijke of fiscale verplichtingen en zorgt ervoor dat dit wordt nageleefd.
 
Communication
Jij schrijft mee het verhaal van AG Insurance. Intern informeer je de collega’s en bouw je mee aan onze communicatie-cultuur. Extern onderhoud je persrelaties en werk je mee aan de zichtbaarheid van het merk AG Insurance.
 
Finance, Investment & Performance
Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de boekhouding, financiële controles, afsluitingen, het opmaken van budget, het controleren van kosten. Je ondersteunt het management bij de strategische doelstellingen.
 
Marketing & Product Development
Je ziet opportuniteiten en zet graag (nieuwe) producten in de markt. Je bedenkt commerciële acties en weet met de juiste marketingtools de consument te overtuigen van het nut van onze producten en diensten.
 
Audit
De collega’s van de business rekenen op jou om hen te helpen bij het analyseren en beperken van risico’s. Je werkt ook mee aan het optimaliseren van controleprocessen.
 
Sales & Relation Management
Dankzij jouw overtuigingskracht kunnen we onze positie als marktleider nog verstevigen. Je bent een enthousiaste verkoper van onze producten en diensten, aan bestaande én nieuwe klanten.
 
Risk, ALM & Actuary
Je bent een krak in het ontwikkelen van risicomodellen. Met deze modellen kunnen we de schommelingen van het eigen vermogen zoveel mogelijk beperken. Via pricing modellen zorg je mee voor een correcte prijszetting van onze producten.
 
IT
Wist je dat de verzekeringen behoren tot de meest geïnformatiseerde sectoren in de bedrijfswereld? Je zit bij AG Insurance dus helemaal op je plaats om mee te bouwen aan toepassingen of de infrastructuur te onderhouden.
 
HR
AG Insurance telt meer dan 4000 medewerkers. We hebben je dus hard nodig om mee te werken binnen een van onze HR-domeinen (rekrutering, ontwikkeling, prestatie, verloning, interne mobiliteit, …).
 
Facility, Property & Purchasing
Logistiek, onderhoud van de gebouwen, aankoop: jij zorgt er mee voor dat alles binnen ons bedrijf gesmeerd blijft lopen.