Over AG Insurance

Maak kennis met AG Insurance

Bij AG Insurance gaan bijna 4000 collega’s voor de sterkste service in verzekeringen. Elke dag helpen we onze klanten vooruit. We nemen hun zorgen weg, zodat ze met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken.

Als AG Insurance-collega ben je verzekerd van een veelzijdige loopbaan. In een grote organisatie als de onze krijg je tal van kansen en doe je voortdurend nieuwe kennis op. Je evolueert continu, dankzij inspirerende projecten en dossiers die steeds uitdagender worden doorheen je loopbaan. Dat alles in een bedrijf dat ook zelf volop verandert. Want AG Insurance kiest meer en meer voor flexibel en open samenwerken.

Word jij onze nieuwe collega? Dan ga je aan de slag in een van onze drie business lines, of in een van onze ondersteunende diensten.

  • Ons makelaarskanaal focust op onafhankelijke makelaars, die onze levens-, hospitalisatie- en schadeverzekeringen aanbieden.
     
  • Ons bankkanaal werkt nauw samen met de agentschappen van BNP Paribas Fortis en Bank van de Post, die hun klanten adviseren over verzekeringen.

  • Ons derde kanaal, AG Employee Benefits, helpt bedrijven op het vlak van collectieve pensioen- en hospitalisatieverzekeringen.

Daarnaast kan je ook aan de slag in één van onze ondersteunende diensten, zoals HR, IT, Risk, Audit, Facility…