The Vibe, het well-beingprogramma van AG

 

Dankzij 'The Vibe', het well-beingaanbod van AG dat bestemd is voor 'every body', hebben de medewerkers van AG Insurance samen 400 000 km afgelegd. Ofwel: de gemiddelde afstand tussen de aarde en de maan.

Het was een pittige uitdaging, samen 400 000 km afleggen. Toch is het doel eerder bereikt dan oorspronkelijk gedacht. We zijn dan ook fier op het resultaat! Daarom bedankten we al onze medewerkers met een ijsje... en een volgende challenge!

 

Want waarom zouden we stoppen als we zo goed bezig zijn? Daarom keren we nu van de maan terug naar de aarde. En dat allemaal voor het goede doel.

The Vibe, het well-beingprogramma van AG

AG lanceerde het well-beingprogramma The Vibe voor medewerkers in maart 2019. Dankzij challenges, keynotes en workshops genieten ze sindsdien van de good vibes en vinden ze nieuwe energie in unieke uitdagingen.

The vibe houdt het volgende in:

  • Focus op drie pijlers: mind (mentale gezondheid), body (fysieke gezondheid) & heart (solidariteit).
  • Het hele jaar door een goedgevuld programma, met keynotes, workshops, tips & tricks en challenges rond deze drie pijlers.
  • Offline initiatieven maar ook een online beleving dankzij een interactief platform.

Met The Vibe beslissen onze medewerkers zelf. Ze kunnen

  • alleen of in groep deelnemen
  • hun eigen doelstellingen bepalen
  • op hun eigen ritme deelnemen

To the moon... and back

Om ons nieuwe doel te bereiken, registeren alle deelnemende medewerkers hun verplaatsingen (te voet, met de fiets, al lopend of al zwemmend) op het platform van The Vibe. Bovendien kan iedereen zijn of haar activiteiten koppelen aan een goed doel naar keuze. Dat goede doel krijgt op het einde van het jaar een schenking van AG.

The Vibe zijn dus goede vibes voor jezelf, maar ook voor anderen.