Top Employer 2018

 

Voor het zesde jaar op een rij mag AG Insurance zich 'Top Employer België' noemen. Een mooie erkenning voor ons HR-beleid.

Het Top Employers Institute bekroont elk jaar Belgische en internationale bedrijven die zich onderscheiden met hun HR-beleid. Het instituut onderwerpt het HR-beleid van de deelnemende bedrijven aan een grondige analyse. Het evalueert onder meer de verloning en andere voordelen, het opleidingsaanbod en de bedrijfscultuur.

De conclusie van het Top Employers Institutes: AG Insurance is een topbedrijf om voor te werken. Slechts 64 Belgische bedrijven mogen zich in 2018 'Top Employer België' noemen. Voor AG Insurance is het de zesde opeenvolgende bekroning.

 

Stimulans om verder te verbeteren

Voor HR-directeur Jan Heyvaert is het label van 'Top Employer' een mooie erkenning voor de inspanningen die AG Insurance levert voor de medewerkers:

"Ik ben ontzettend trots dat we opnieuw erkend zijn als Top Employer. Het onderstreept onze dagelijkse inzet voor onze 4.400 medewerkers. En we starten 2018 met ambitie: naast de lancering van ons cafetariaplan blijven we uiteraard werk maken van een dynamisch opleidingsaanbod, creëren we loopbaanopportuniteiten en zorgen we voor een gezond evenwicht werk en privé. We tonen dat we niet alleen supporter zijn van het leven van onze klanten, maar ook van onze medewerkers. Zowel de huidige als de toekomstige."

 

Meer info

Wil je graag meer weten over het 'Top Employer'-certificaat, het certificeringsproces en de score van AG Insurance, surf dan naar de website van Top Employers.

Benieuwd wat AG Insurance jou te bieden heeft als werkgever? Lees hier alles over jouw carrièremogelijkheden en voordelen.

 

Zin om te werken voor een Top Employer?

Bekijk hier onze vacatures.