Welkom aan 36 nieuwe collega's!
 
Een eersteschooldaggevoel. Dat moet het vandaag geweest zijn voor 36 nieuwe collega’s. We verwachtten hen vanmorgen namelijk voor hun eerste werkdag bij AG. Met open armen. En natuurlijk ook met croissants.
 
Een eerste werkdag, dat is altijd spannend. Dus proberen we die bij AG zo aangenaam mogelijk te maken. En hoe begin je de werkdag beter dan met een stevig ontbijt? 
 
 
“Dankzij deze onthaaldag voor nieuwkomers voel je je meteen welkom”, zegt Nathalie. Zij gaat aan de slag als dossierbeheerder hospitalisatieverzekeringen. “Je leert meteen ook nieuwe mensen kennen in een ontspannen sfeer.”
 
  
Gezonde zenuwen maar vooral veel enthousiasme zagen we ook bij Andy, onze nieuwste cost controller. “Ik kan niet wachten om te beginnen”, zegt hij. “Ik voel echt een klik met AG als bedrijf. Ik hoop dat ik hier veel zal leren en mezelf zal ontwikkelen.”
 
240 starters in 2019
 
36 starters op één dag, dat is helemaal niet uitzonderlijk bij AG, zegt Recruitment Manager Aurelia Maggio: “Als we vandaag meetellen, zijn in 2019 al 240 nieuwe collega’s bij ons gestart. Intussen hebben nog enkele tientallen anderen al hun contract getekend. Zij gaan binnenkort bij ons aan de slag.”
 
Nog 100 openstaande vacatures

Maar als je bij ons vacatureoverzicht kijkt, zie je toch nog zo’n 100 openstaande vacatures. Hoe kan dat dan? Aurelia legt het uit: “AG is marktleider in de Belgische verzekeringssector, maar groeit nog altijd. Bovendien vervangen we ook mensen die met pensioen gaan. De meeste van onze vacatures vind je in het dossier- en schadebeheer, maar we werven ook heel wat IT’ers, projectmanagers, actuarissen, businessanalisten, teamleaders, sales en marketeers aan.”

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij AG?

Check dan meteen onze vacatures!