Onze activiteiten
Operations & Inspection
Operations is de verzamelnaam voor al onze beheerders, zij zijn het aanspreekpunt voor onze klanten. Onze technical experts zijn inspecteurs die ter plekke de situatie inschatten en meebepalen of een dossier ontvankelijk is.
 
IT
Combineer Infrastructure & Operations (I&O) met Information Systems (IS) en je hebt IT bij AG Insurance. Als IT’er speel je een cruciale rol: je zorgt ervoor dat collega’s optimaal kunnen samenwerken.
 
Project Management
AG Insurance is de ‘place to be’ voor rasechte project managers: gedreven trekkers die mensen kunnen inspireren en doen samenwerken. Planmatige doeners die ervoor zorgen dat elk project tijdig en binnen budget wordt opgeleverd.
 
HR & communication
In een groot bedrijf als AG Insurance komen alle aspecten van Human Resources aan bod, zoals rekrutering, training,... De collega’s van communicatie staan onder meer in voor de opmaak van magazines, online communicatie en de coördinatie van evenementen.
 
Support
Onze collega’s van de ondersteunende diensten zorgen er elke dag voor dat alles op rolletjes verloopt in de AG Insurance-gebouwen.
 
Finance, Legal, Audit & Risk
Onze Finance-collega’s zorgen ervoor dat alle financiële processen correct verlopen. Gedreven juristen kunnen bij ons terecht in tax, legal of compliance. De mensen van audit houden dan weer intern een oogje in het zeil.
 
Marketing & sales
Als marketeer bij AG Insurance zet je de producten van onze business lines in de markt. Elke business line heeft ook zijn eigen Sales professional. Je onderhoudt de contacten met makelaars, bankkantoren of grote bedrijven.